Carew pazarlığı kızıştı

Beşiktaşlı John Carew’in menajeri Flod, Norveçli futbolcuya talip olan Katalan kulübüyle transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. İsveçli yıldızı Henrik Larsson’un sakatlanması nedeniyle golcü arayan Barcelona, Beşiktaşlı John Carew’den vazgeçmiyor.

Norveçli futbolcunun menajeri Per Arne Flod, İspanya’da yayımlanan Sport gazetesine yaptığı açıklamada, Carew’in transferi için Katalan kulübünün yöneticileriyle görüşmelere başladığını söyledi.

Barcelona’nın teklifini değerlendirmeye aldıklarını belirten Flod, ‘Bizim için önemli olan, parada anlaşmak. Bu konuda uzlaşabilirsek, sorun büyük ölçüde çözülür. Beşiktaş yönetiminin Carew’e izin vereceğini umuyorum. Büyük ihtimalle Carew ikinci yarıda Barcelona formasını giyer’ dedi. Sport gazetesi, Beşiktaş’ın Athletic Bilbao’yu 3-1 yendiği karşılaşmayı izleyen Barcelona Teknik Direktörü Frank Riijkard’ın, Carew’i çok beğendiği ve bu oyuncunun alınması için yönetime rapor verdiğini yazdı. Gazete, yaklaşık 2 aydır gündemde olan bu transferin uzamasının en büyük nedeninin, Carew’in sakatlığı olduğunu da ifade etti.

Beşiktaş yönetiminin ise, iyi bir teklif gelmesi durumunda John Carew’i satmaya sıcak baktığı belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur, Carew’in, sakatlığı nedeniyle Parma maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.  

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları