Carew Fransız kıskacında! Kadrosunu hızlı ve güçlü bir golcüyle takviye etmek isteyen PSG, Carew için 6 milyon euroyu gözden çıkardı

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Beşiktaş'ın golcü yıldızı John Carew'in peşini bırakmıyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Norveçli futbolcuya Barcelona'dan sonra Fransız ekibi Paris Saint Germain de talip oldu. Teknik heyetin Portekizli forvet Po-uleta'nın forvette yalnız kaldığını rapor etmesi üzerine harekete geçen PSG yönetiminin hızlı ve güçlü fiziği nedeniyle Carew'i listenin ilk sırasına aldığı öğrenildi.

Ljuboja önerilecek
Paris Saint Germain'li yetkililerin iki gün içinde Beşiktaş'a resmi teklifte bulunması bekleniyor. Fransa Ligi'nde 26 puanla 10. sırada yer alan PSG öncelikle Carew'e karşılık teknik direktör Halilodzic'le sorunlar yaşayan Sırp forvet Ljuboja'yı takas etmeyi önerecek. Siyah-beyazlıların bunu kabul etmemesi durumunda gecen yıl Strasbourg'dan 3.5 milyon euroya alınan Ljuboja satılacak. Bu durumda Paris ekibinin Halilodzic'in alınmasını istediği Carew'in bonservisi için 6 milyon euroya kadar çıkacağı ifade edildi.

Yönetim sıcak
Sezon başında Carew'i transfer edebilmek için Valencia'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Beşiktaş'ın da transfere sıcak baktığı öğrenildi. Norveçli yıldızla 2007'e kadar sözleşme yapan ancak beklenen verimi alamayan siyah-beyazlılar hem bu futbolcuyu gönderip, hem de transferden para kazanmanın yollarını arıyordu. Fransız ekibi Carew'i transfer ederse yönetim de ağır bir yükten kurtulmuş olacak. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları