Çalımbay gürledi!

Ümraniye’de, Rıza Çalımbay rüzgarı esti. Derbi bitiminde, "Ben ileri gidin diyorum, ama futbolcularım da kendine güvenli" diyerek talebelerini eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü, dünkü idman öncesi de takımla 1.5 saatlik toplantı yaptı. Sami Yen’deki skordan çok, oynanan mahkum futbolu eleştiren Çalımbay’ın şöyle konuştuğu öğrenildi: "Herkes giydiği formanın kıymetini bilsin. Bir daha kesinlikle böyle futbol görmek istemiyorum. Herkes ayağını denk alsın. Çünkü önümüzde çok önemli 12 maç daha var."

"Galatasaray’ın bizden farklı olarak yaptığı tek şey, kazanmayı daha çok istemekti. Kazanmak için mücadele etmelisin, hırslı olmalısın, istemelisin. Bu derbiye takılıp kalacak değiliz, ama derslerimizi de iyi almalıyız. Futbolda dünle yaşanmaz, bugünden itibaren geleceğe bakacağız. Dilerim herkes üzerine düşen dersleri alır ve geride kalan haftalara bu şekilde hazırlanır. Artık derbiyi kafanızdan silin, atın... 12 maçta 36 puan kazanmalı ve hedeflerimize ulaşmalıyız."

Tayfur: Şans teptik

"Kazanmamız için gereken her şarta sahiptik. Ancak maça kötü başladık ve öyle bitirdik. Yediğimiz gol bile, üst üste yaptığımız bireysel hatalardan kaynaklandı. Büyük bir şansı teptik, çok üzgünüz."

Pancu: Hak ettik!

"İkinci yarıdaki en kötü futbolumuzu oynadık. Bir türlü oyun kuramadık. Kadro olarak Galatasaray’dan kaliteli olduğumuzu iddia ediyoruz. Ama bunu sahaya yansıtamadık. Berabere kalabilirdik, ancak kaybetmeyi de hak etmiştik."

Üzülmez: Hazır değildik

"Beyin olarak maça hazır değildik. Ne istediğimizi bilmez bir şekilde oynadık. Elbette suç bizde, çünkü gerçek kalitemizi gösteremedik. Şimdi önümüzde çok zorlu bir maç trafiği var. Artık geleceğe dönmeliyiz."

Sergen: Ders aldık

"Aslında maçta büyük bir derbi havası yoktu. Bizim daha etkili olup, maçı alma gücümüz vardı. Fakat gücümüzü kullanamadık ve kaybettik."

Cordoba: Aynı hata!

"Bir anlık motivasyon eksikliği pahalıya patladı. Rakipleri kaçırıp golü yedik. Sezon başından bu yana yakındığımız bu hataya yine düştük ve kaybettik."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları