Bülent efendi, toparlan!

Beşiktaş kötü oynarken yorumlamak, futbolunu yazmak bana çok zor geliyor. Ama ne yapalım.. Elime kalem verdiler, sayfada da yer ayırdılar. Dolayısıyla taraftarlarımıza doğru bildiklerimi, gördüğüm gerçekleri aktarmam lazım.

Sevgili hocamız Del Bosque'ye söylüyorum. Elindeki malzemeyi iyi kullanamıyorsun. Maalesef koskoca Beşiktaş takımı Carew'e endeksli oynuyor. Kısacası Carew şahsi becerisiyle birşeyler yapmaya çalışıyor. Koca ilk 45 dakikada pozisyon yok. Takım korkak bir futbol oynuyor. Yarı sahasından çıkmayan bir Beşiktaş izliyoruz.

Takımı rahat bırak

Sevgili hocam, ne defansın ofansa destek veriyor, ne orta saha bu işi görebiliyor. Futbolcular ayağında ağırlık varmış gibi.. Herhalde maç konuşmasında herkese 'Bölgenizde oynayın' diyorsun ki takım adeta yerinden kımıldamıyor. Sayın hocam, ilerde çoğalamazsan gol atamazsın. Bırak bu Beşiktaş rahat oynasın. Hepsi Türkiye'nin en iyi oyuncuları. Bunlardan iyisi yok. Hepsi üst düzeyde futbolcular. Ama sen normal bir Anadolu takımı futbolcusu gibi oynatıyorsun.

Malatyaspor maçında Beşiktaş çok diriydi ve çok pozisyon üretti. Ama ne yazık ki Gençlerbirliği karşılaşmasında Malatya'daki Beşiktaş'ı özledim. İsim vermek istemiyorum ama bazı oyuncular çok şahsiyetsiz oynuyorlar. Kendilerine güvenlerini yitirmiş gibiler. Bireysel becerilerini, yeteneklerini ön plana çıkarmıyorlar. Herhalde taktik öyle! Hiçbir kanat organizasyonu yok. Kenarlardan atak gelmiyor. Orta sahada oynayan oyuncular kaleye bir tane şut atmıyorlar. Bunları herhalde sen söylemiyorsun.

Ahmed Hassan! Hakemlerle oynama, antipatik olma!. Hakem bir pozisyon sonra senin lehine vereceği kararı, olsa da veremez. Onun için hakemlere mimikler yapma.

Sevgili hocam Del Bosque! Ben şu ana kadar neden Sergen'i düşünmediğini anlamış değilim. Daha iyisi varsa haklısın. Ama yok!..

Keyif alamadım

Ben bu Beşiktaş'tan keyif almadım. Sen bir an evvel şu kulübede canlan da takımın da sahada canlansın. Futbolcularına biraz özgürlük ver hocam.. Beşiktaş'ta iyi malzeme var Sevgili Del Bosque..

Beşiktaş'ın attığı golde Carew'in kişisel becerisi vardı. Bu müthiş futbolcuya birilerinin eşlik etmesi lazım.

Peşindeyim Bülent!

Bülent Demirlek efendi, bir sözüm de sana. Tamam, Beşiktaş kötü oynuyor, etkili olamıyor ama, sen de yenilmesi için, berabere kalması için elinden gelen herşeyi yaptın. Anlaşılan senin Beşiktaş’la bir problemin var. Akıllı ol! Bu Beşiktaş’ın adı ağırdır. Son hecesi TAŞ ile bitiyor. Beşiktaş takımının kaptanına bu kadar kolay kırmızı kartı nasıl gösteriyorsun. Kırmızıyı hakedecek ağır bir hareket yapmadı. Herhalde siyah-beyaz renkler seni şaşırtıyor. Toparlan! Aklını başına al! Bir daha Beşiktaş maçlarına yönetmeye değil, seyretmeye bile gelemezsin. Bir takımı 10 kişi bırakıyorsun ve 2 puan gidiyor. Bunun sorumlusu sensin. Tüm maçlarını takip edeceğim!

Ve Sergen

Not: Dün Sergen'in ölüsü bile oyuna girerdi..

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları

Şu an okunanlar