Boyko imza töreninde konuştu

Beşiktaş'tan kiralık olarak Malaga'nın yolunu tutan Denys Boyko, basın toplantısında konuştu ve 'Uzun yıllar Malaga'da kalmak istiyorum' dedi. İşte Boyko'nun basın toplantısındaki sözleri ve tüm detaylar...

Beşiktaşımızın Malaga'ya kiraladığı ve 6 milyon euro satın alma opsiyonu üzerine İspanyol ekibi ile anlaştığı Ukraynalı kaleci Denys Boyko, basın toplantısında soruları yanıtladı.

28 yaşındaki file bekçisi Malaga'da olduğu için çok mutlu olduğunu söylerken; "Bu şehirde olduğum için, bu takım için oynayacağım için çok mutluyum. Şu ana kadar karşılaştığım her şey çok güzel ve işimi en iyi şekilde yapmak için çabalayacağım" diye konuştu.

Sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönüp dönmeyeceği sorulan Boyko, "Tabii ki uzun yıllar burada kalmak istiyorum. İspanya Ligi dünyanın en iyisi. Küçükken İspanya'dan maçları izler ve burada olmanın hayalini kurardım. Rüyalarım gerçek oldu" dedi.

"JUANDE RAMOS SEVİYEMİ BİLİYOR"

Dnipro'da birlikte çalıştığı Juande Ramos'un kararında etkili olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Juande Ramos ile birlikte Dnipro'da 1,5 yıl çalıştım ve benim seviyemi biliyor. Nasıl çaşıştığını biliyorum. Bu çok önemli ve benim Malaga'ya adaptasyonumda çok yardımı olacak. Onunla konuştum ve bana sıkı çalışarak, en iyi performansımı göstermem gerektiğini söyledi. Malaga'nın 3 kalecisi var ve ben de bunlardan biriyim. Elimden geleni yapmak isityotrum, sornasına bakacağız" ifadelerini kullandı.

Malaga'nın bir numaralı kalecisi Carlos Kameni'ye övgüler yağdıran Boyko, "Çok iyi bir kaleci. Küçüklüğümde iki idolüm vardı. Biri Santiago Canizares, diğeri de belki garip gelecek ama Carlos Kameni. Onun yanında çalışacağım için mutluyum. Tabii ki oynamak istiyorum, ancak kalede sadece bir oyuncu oynayabilir" şeklinde yorum yaptı.

Boyko ayrıca, kısa süre içinde İspanyolca öğrenmek istediğini belirteren basın toplantısını noktaladı.




Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları