Bosque'nin kafası karışık!

Ronaldo iyileşti, Sergen kendine geldi, Juanfran ve Tayfun da transfer edildi. Malatya kadrosu değişecek ama kimlerin kesileceği belirsiz! 


Malatya’da Murat Şahin, Ali Güneş, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez, Kaan Dobra, Okan Buruk, İbrahim Toraman, Daniel Pancu, Carew ve Ahmed Hassan onbiriyle sahaya çıkmıştı Vicente Del Bosque... Oyunun ilerleyen dakikalarında İbrahim Akın ve Veysel Cihan’a şans tanımıştı. Guiaro Ronaldo, Sergen Yalçın, Fatih Sonkaya ve Ramazan Kurşunlu’yu İstanbul’da bırakmıştı. Kaptan Tayfur Havutçu sakat, Tümer Metin ise cezalıydı. Geride kalan 1 haftada çok şey değişti Kartal’da...

Yeni transferler Juanfran ve Tayfun Korkut’un takıma uyum sağladığı gözlendi. Midesinden rahatsızlık yaşayan Ronaldo düzeldi. Hazır olmadığı ifade edilen Sergen de, idmanlardaki performansıyla göze girdi. 4 yıldızın durumu, Bosque’nin uykularını kaçıracak bir soruyu gündeme getirdi: Kimler kesilecek, kimler kadroya girecek? Gecesini gündüzüne katarak bu soruya yanıt arayan İspanyol hoca henüz son kararını veremedi. Ancak antrenmanlara bakılırsa durum biraz olsun netleşiyor.

Başarılı çalıştırıcı; sağ bekte Ali Güneş, sol bekte İbrahim Üzülmez, savunmanın göbeğinde İbrahim Toraman, orta alanda Okan ve forvette Carew - Pancu ikilisinden vazgeçmiyor. Juanfran’a direkt görev vereceğine dair yeşil ışık yakıyor. Kalede Murat ile Cordoba arasında gidip geliyor. Tayfun’u ön liberoda, Ahmed Hassan’ı ise sağ kanatta deniyor. Ayrıca Ronaldo’yu da göbekte Toraman ile birlikte oynatıyor. Ancak Sergen, Veysel, Emre ve Ahmet de aklını karıştırıyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları