Bobo sağlık kontrolünden geçti

Bobo lakaplı Beşiktaş'ın yeni transferi Deivson Rogerio Da Silva, sağlık kontrolünden geçti.

Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden sezon sonuna dek kiralanan ve dün gece İstanbul'a gelen "Bobo" lakaplı Brezilyalı forvet oyuncusu, bu sabah Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık testlerine tabi tutuldu.

Sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivson, tek hedefinin atacağı gollerle yeni takımına katkıda bulunmak olduğunu vurgulayarak, "Burada olmaktan dolayı mutluyum. En kısa zamanda da antrenmanlarıma başlayıp, takıma adapte olmak istiyorum" dedi.

Beşiktaş'ı daha önceden tanıdığını ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu, yurttaşı Carlos Antonio Zago'dan güzel şeyler duyduğunu dile getiren Deivson, gol atmakta sıkıntı yaşadığı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine ise "Brezilya'da sezon zaten yeni başlıyor. Geçtiğimiz sezon Güney Amerika'nın en önemli ikinci kupası olarak adlandırılan Copa Sudamericana'da Pumas takımına karşı gol atmıştım" demekle yetindi.

Brezilyalı futbolcu için basın önünde imza töreni düzenlenmeyeceği bildirildi. Deivson, yeni takımıyla ilk antrenmanına, bu akşamki basına kapalı çalışmada çıkacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları