Bir oyuncu 2 yorum

2 farklı medya organı, eski Galatasaraylı Flavio Conceiçao transferi için 2 farklı yorum yaptı. Fanatik Gazetesi, Tigana'nın da onayladığı transfer olarak okuyucularına kısa sürede bu transferin gerçekleşeceğini duyururken diğer taraftan Milliyet Gazetesi, bu transferin gerçekleşemeyeceğini sebep olarak da Tigana'nın bu transferi onaylamadığını gösterdi. Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kalmışken hangi basın organının bu transfer konusunda haklı olduğunu göreceğiz. İşte bu 2 farklı haber.

Conceiçao Kartal Gibi
Galatasaray’dan sonra Panathinaikos’ta da mutlu olamayan Flavio Conceiçao, Beşiktaş ile masaya oturdu. Tarafların anlaşması an meselesi.

Galatasaray’dan sonra Panathinaikos’ta da aradığı mutluluğu bulamayan Flavio Conceiçao, Beşiktaş ile masaya oturdu. Bonservisi elinde bulunan Sambacı ve menaceri, dün Swiss Otel’de gerçekleşen görüşmede, yarım sezon için 800 bin Euro talep etti. Bu rakamın çok olduğunu belirten Siyah-Beyazlılar indirim istedi. Teknik direktör Jean Tigana’nın da onay verdiği Brezilyalı oyuncu, akşam saatlerinde de vatandaşı Jose Kleserson Ferreira ile biraraya geldi. Taraflar arasındaki maddi pürüzlerin giderilmesi ve anlaşma sağlanmasının an meselesi olduğu bildirildi. Bugün resmi imzaların bile atılabileceği iddia edildi.

Kaynak: Fanatik

Tigana'dan veto
Panathinaikos'tan bonservisini alan ve Beşiktaş'ın kapısını çalan Conceiçao'yu ,Teknik Direktör Jean Tigana istemedi, "Performansı ortada. Üstelik şu anda ön liberoya ihtiyacım yok" diye konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla olan sözleşmesini fesheden Galatasaray'ın eski futbolcusu Flavio Conceiaço'ya karşı çıktı.

Bonservisi elinde olan ve dün İstanbul'a gelen Brezilyalı Conceiaço'nun menajerinin, siyah - beyazlı kulübe yaptığı teklif, hem yönetim kanadında, hem de teknik kadroda olumlu karşılanmadı.

Dış İlişkiler Sorumlusu Erdil Arpacı, Conceiaço'nun, "gelirim" şeklindeki önerisini Fransız hocaya iletti. Teknik Direktör Jean Tigana ise, "Yunanistan'da iyi bir sezon geçirmedi. Performansı ortada. Ayrıca bu tipte bir oyuncuya ihtiyacım yok" diyerek Brezilyalı ön liberonun alınmasına karşı çıktı.

Kaynak: Milliyet

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları