"Bir ay önce istifa etmiştim"

Beşiktaş yönetim kurulunun bu hafta başı yaptığı toplantı sonrası Genel Sekreter Kenan Öner'in, "Başkanımız Yıldırım Demirören geçtiğimiz hafta Gülnaz Arsel'in istifası istedi. Sayın Arsel en kısa zamanda istifasını yönetimimize sunacak" açıklamalarını iş seyehati için gittiği İtalya'dan dönüşünde değerlendiren Gülnaz Arsel, "Kimse benden istifamı istemedi. Ben zaten bir ay önce istifa etmiştim" dedi.

Beşiktaş'ın bayan yöneticisi havalimanında basın mensuplarına Beşiktaş yönetim kurulu üyeliğiniden istifa etmesi ile ilgili şunları söyledi:

"Ben zaten bir ay önce istifa etmiştim. Ama başkanımız kabul etmemişti.
İstifamın sebebi de o dönemde yaptığımız yönetim kurulu toplantısında Celal Kolot'un bana gösterdiği hoş olmayan tavırdı. Ama herkesin şunu bilmesini istiyorum. Ben Celal Bey istifa etmemi istiyor diye istifa etmedim. O toplantıdan sonra kendim istifa kararını almıştım. Geçen bir aylık süre içinde de üzerinde çalıştığım bir proje vardı. Onu tamamlayıp resmi açıklamamı yapacaktım. Ne yazik ki başkanımız bu bir aylık süreyi iyi yönetemedi. Ben böyle bir açıklama yapmak istemiyordum, ama Kenan Bey'in son yönetim kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklama üzerine bunları söyleme gereği duydum. Kenan Bey'in söylediği gibi kimse benden istifamı istemedi.
Zaten böyle bir durum olsaydı, ben inat olsun diye istifa etmezdim. Beşiktaş yönetiminde kimseye kırgın değilim. Umarım bundan sonra Beşiktaş duruşuna yakışan bir tavır ortaya koyarlar. Yine söylemem gerekirse, Celal Kolot'un benim istifa etmemle ilgisi yok. Sadece o gün toplantı odasında bağırması ve kapıları çarparak çıkması beni sitifa noktasına getirdi. Kimse istedi diye istifa etmem. O zaman ben de birilerinin istifa etmesini isterdim. Onlar da istifa ederdi. Beşiktaş Kulübü'nde böyle durumlar olmaz. Çok köklü bir kulübüz. Yarın resmi olarak istifamı kulübe yollayacağım."

Arsel, Beşiktaş yönetimine girdiği için de pişman olmadığını söylerken, geçen 7 aylık süre zarfında çok tecrübeler edindiğini dile getirdi.

Gülnaz Arsel, son olarak üzerinde çalıştığı projenin Beşiktaş taraftarlarına yönelik olduğunu belirtirken, "Eğer bu proje hayata geçseydi, önümüzdeki 2 yılda 17 milyon Dolar'a yakın kazanç elde edecektik. Ama dün kulübün mali işlerden sorumlu üyesi Ertunç Soğancıoğlu bana mesaj çekerek, son aşamaya gelmiş bu projenin olamayacağını ifade etti. Ben bu mesaja da bir anlam veremedim. Ama artık her şey geride kaldı. Umarım bundan sonra herşey Beşiktaş camiasının ve taraftarının gönlünce olur" diye konuştu.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları