Beşiktaş'tan 2 yıldız için kiralık çözüm

Jose Sosa krizini çözen Beşiktaş'ımız tüm enerjisini stoper ve forvete verdi. Gil ve Loic Remy'de son aşamaya gelindi. İkisi de sezon sonu satın alınma opsiyonuyla kiralanacak.

Jose Sosa'nın takımda kalmasıyla orta alana transfer yapmaktan vazgeçen Beşiktaş'ımız, yeniden tüm konsantrasyonunu stoper ve forvete verdi. yönetimimiz, Brezilyalı stoper Carlos Gilberto ile Fransız golcü Loic Remy'i bitirmek üzere...

Beşiktaş'ımızGilberto'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Buna göre sezon sonu Çin'in Shandong Luneng Kulübü'ne 4 milyon Euro ödenecek.

REMY OLMASA MBOKANI

Gomez'den umudu kesen yönetim, önceki sezonlarda da gündemine aldığı Fransız golcü Loic Remy için de çalışıyor.

Beşiktaş, Chelsea'ye de satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak. Bunun için de 6 milyon Euro gözden çıkarıldı. Diğer yandan siyah beyazlılar forvet hattında Kongolu Dieumerci Mbokani'yi de el altında tutmaya devam ediyor.

MARIO GOMEZ ARTIK HAYAL

Beşiktaşımızın aylardır nihai kararını vermesini beklediği Mario Gomez, "Türkiye'ye dönme niyetim yok" dedi. yönetimimizin son bir kez daha görüşmeyi umduğu Alman Mario Gomez, "Benim Türkiye'ye dönme gibi bir niyetim yok, kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları