Beşiktaş'ta sakat futbolcuların durumu!

Beşiktaş'ta, Samsunspor ile yapılan Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu 3. maçında sakatlanan futbolculardan Ali Tandoğan'ın durumunun iyi olduğu, Cordoba'nın bugün MR'ının çekileceği, İbrahim Toraman'ın ise cumartesi günkü Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacağının maç öncesi netlik kazanacağı bildirildi.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, kafasına aldığı darbeyle maçı tamamlayamayan İbrahim Toraman'ın çekilen tomografisinde sonuçların temiz çıktığını, genç futbolcunun alnında oluşan şişlik nedeniyle ağrıları olduğunu belirterek, cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçında oynayıp oynayamayacağına maç günü karar verileceğini söyledi.

Ali Tandoğan'ın ise sol ön kolunda darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi tespit ettiklerini kaydeden Dr. Optur, bu oyuncunun kolunun bir gün askıda kalacağını, Gençlerbirliği maçında oynaması konusunda bir engel olmadığını kaydetti.

Dr. Optur ayrıca, maçın hemen başında sakatlanarak karşılaşmayı terk etmek zorunda kalan Cordoba'nın ise sağ üst baldırında darbeye bağlı ödem ve yaralanma olduğunu, deneyimli kalecinin durumunun bugün çekilecek MR'ın ardından netleşeceğini ifade etti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları