"Beşiktaş’ta Beşiktaşlı kalmadı" Yasin Sülün'den giderayak ortalığı karıştıracak sözler...

Okan Koç... Fenerbahçe ve Galatasaray peşinden çok koştu. Ancak Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav söz vermişti, sözünü tuttu ve genç yıldız Kara Kartal oldu. 1 yılda unutuldu. Sinan Kaloğlu... Altay’da oynarken devre arasında Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardı. Gösterdiği performansla daha sonra Galatasaray ve Gençlerbirliği’nin transfer listelerine de girmeyi başardı. Ancak söz vermişti, sözünü tuttu, sonuçta Siyah - Beyaz renklere dahil oldu.

Ümit Aydın... Galatasaray’dan ayrılıp Adanaspor’a gitti. Onun Sarı - Kırmızı macerasına son verdiren Mircea Lucescu, Siyah - Beyaz serüvenini de başlatan isimdi. Tayfur ve Giunti’nin yokluğunda görev yaptığı ön liberoda gösterdiği performansla sivrildi. ‘Bu sezon banko olur’ deniyordu, bitti. Ve ikinci revizyonun son ismi; Yasin Sülün... Altyapıdan yetişti, 1997-98 sezonundan bu yana A Takım’da görev yapıyordu. Şimdi Kartal Yuvası’na veda ediyor...

Altyapıdan gelen bir Sergen Yalçın kaldı, bir de Serdar Özkan... Yasin de işte bu duruma isyan etti: “Beşiktaş’ta Beşiktaşlı kalmadı. Sadece Sergen ağabey var, o da büyük bir isim olduğu için orada. Gerisi Galatasaray ve Fenerbahçeli...” Okan Koç da hayli tepkili: “Kararı telefonda kız arkadaşımdan öğrendim. Buna üzüldüm. Yönetimin kiralama kararına uymayacağım. Bonservisimi alarak gideceğim ve kimin, ne olduğunu göstereceğim.”

Yasin kimleri kastetti?
Futbolcu            Eski takımı
Okan Buruk       Galatasaray
Ali Güneş          Fenerbahçe
Mustafa Doğan   Fenerbahçe
Ahmet Yıldırım   Galatasaray
Emre Aşık          FB, GS
Berkant Göktan  Galatasaray
Murat Şahin       Fenerbahçe

Yönetim, Vicente Del Bosque’nin raporu sonrası karar vermeye uğraşırken, menacer - futbolcu Tayfur Havutçu ile Spor Direktörü Erdil Arpacı’nın Yasin ile Okan’ın kalmaları için çok uğraş verdiği öğrenildi. Ancak Yasin’in idmanlarda sık sık çıkardığı olaylar, Okan’ın ise düzensiz hayatı nedeniyle affedilmediği iddia edildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları