"Beşiktaş'ın önü açık"

Beşiktaş Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi, Ankaragücü galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında, uzun zamandır üzerlerinde bir olumsuzluk bulunduğunu belirterek, "Futbolcuların özgüveni azalmıştı. Öncelikle bunu futbolcularımıza geri vermeye çalıştık. Hepsi birer değer. Bugün bunu biraz sahaya koydular. Hem skor hem de oyun açısından istediğimizi elde ettik. Mutluyuz" diye konuştu.

Fransız teknik adam Tigana ile ilgili bir soruya Ekşi, "Gelen hoca çok değerli. Önemli başarılara imza atmış. İnşallah Tigana ile Beşiktaş da eski günlerine dönecektir" yanıtını verdi.

Tigana'nın yardımcılığı için kendisinin isminin geçtiğinin belirtilmesi üzerine Ekşi, "Teklif gelirse seve seve kabul ederim. Ancak henüz bana bir teklif gelmedi" dedi.

Beşiktaş'ın hep bugünkü gibi oynaması gerektiğini kaydeden Ekşi, "Seyirci bol gol ve şov seyretmeli. Biz de öyle düşündüğümüz için bu şekilde takımı sahaya sürdük" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç ise "Savunmada çocukların bile yapmayacağı hatalar yaptık ve yenildik" diye konuştu.

Maçın ikinci yarısına iyi başladıklarını ve golü bulduklarını anlatan Susiç, şunları söyledi:

"Sonra Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçındaki gibi erken gol yedik. Savunma yapamıyoruz. Bunu bir an evvel düzeltmeliyiz. Beşiktaş bizden iyi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları