Beşiktaşımızın 'Çılgın' Türkler'i

Beşiktaşımız'da, Süper Lig'in ilk 3 maçında atılan 9 golün tamamı yerli yıldızlardan gelirken, Cenk Tosun 4 golle yıldızlaştı. Caner Erkin ve Gökhan Gönül ise Karabük maçında 5 hücum ortasıyla sivrildi.

Spor Toto Süper Lig'in şampiyon apoletli takımı Beşiktaş'ımız yeni sezonu yerli yıldızlarıyla açtı. Kadrosunu flaş transferlerle güçlendiren Beşiktaş'ımız, ligin ilk 3 haftasında 7 puan toplarken, attığı 9 golle de hücumcu gücünü öne çıkardı. Gol başarısında Türk yıldızlar büyük rol oynadı.

Şenol Güneş'in takımının bütün golleri yerli isimlerden geldi. Özellikle Cenk Tosun ismi öne çıktı. Gol kralı Mario Gomez'i kaybeden Beşiktaş, Cenk'in performansıyla rahatladı. Cenk, Opta'nın çıkardığı analizde özellikle son 8 lig mücadelesinde 7 gole katkı vererek, öne çıktı. Milli forvet 5 gol ve 2 asistle yıldızlaştı.

Beşiktaş'ımız bu süreçte yüzde 37'lik isabetli şut oranıyla da ligin en iyisi oldu. Beşiktaşımız'daki diğer gol katkıları da takım içindeki yerlilerden geldi. Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup 2'şer gol kaydederken, son olarak da Ömer Şişmanoğlu attığı golle yıldızlaştı.

Bir diğer kritik nokta da yeni transferler Caner Erkin ile Gökhan Gönül'de oldu. Karabükspor karşısında Caner ve Gökhan'ın bek bindirmeleri geçen sezonu ikiye katladı. Her iki milli yıldız da 5 hücum ortasıyla sivrildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları