Beşiktaş'ımız, Bayern'in peşinde...

Trabzonspor'u depalsmanda 2-0 mağlup edip puanını 60'a çıkaran Beşiktaş'ımız, Avrupa'nın büyük liglerinde zirve mücadelesi yapan takımlar arasında da 4. basamağa yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'deki erteleme maçında Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ımız, ligde puanını 60'a yükseltirken zirveyi ele geçirdi. Başarılı bir sezon geçiren siyah-beyazlı ekibimiz, bu başarısıyla Avrupa'daki rakipleri arasında da önemli bir sırada kendine yer buldu.

Avrupa'nın 5 büyük liginde şampiyonluk mücadelesi veren ekipler içerisinde Beşiktaş'ımız, maç başına kazandığı puan olarak sadece 3 büyük devin arkasında kaldı. Siyah-beyazlı ekibimiz lig bazında maç başına en fazla puan toplayan 4. takım olmayı başardı.

La Liga'da zirvede bulunan Barcelona, maç başına topladığı 2.58 puanla sıralamada ilk basamakta yer alırken, Barça'yı 2.56 ile Paris SG ve 2.53 ile Bayern Münih takip etti. 4. sırada yer alan Beşiktaş, Atlerico Madrid, Real Madrid, Dortmund, Juventus gibi devleri de bu alanda geride bırakmayı başardı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları