Beşiktaş, Gil için son virajda...

Brezilyalı stoper Gil için Shandong Luneng'le yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydeden Beşiktaşımız'a, bir destek de futbolcudan geldi. Gil, menajeri aracılığıyla Çin ekibinin yönetimine ayrılmak istediğini iletti

Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda stoper hattını yeni bir isimle doldurmak için çalışmalarını hızlandıran Siyah-Beyazlı ekibimiz, Brezilyalı futbolcu Carlos Gil konusunda atağa kalktı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Corinthians'tan 8.5 milyon Euro bedelle Çin Ligi ekibi Shandong Luneng'e transfer olan 29 yaşındaki Gil ile her konuda anlaşma sağlayan yönetimin, kulübüyle yaptığı pazarlıklarda son viraja girdiği öğrenildi.

"Bırakın Beşiktaş'a gideyim"

Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle yeni sezonda siyah beyazlı formamızı giymeyi kabul eden Gil'in, menajeri aracılığıyla kulüp yönetimine takımdan ayrılmak istediğini ilettiği ve alacakları karşılığında bonservis konusunda Kartal'a kolaylık sağlanmasını istediği bildirildi.

Hava toplarında etkili

Geçen sezon Çin Ligi ekibiyle 26 karşılaşmada görev yapan Carlos GilBrezilya Milli Takımı'nda da 10 kez forma giymişti. 1,92'lik boyu sayesinde hava toplarındaki hakimiyetiyle bilinen tecrübeli futbolcu, bire bir pozisyonlarda da oldukça etkili bir isim olarak ön plana çıkıyor.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları