Beşiktaş, Anadolu'yu unutacak!

Şampiyonluğun güçlü adayı Beşiktaş'ımız, sezon sonuna kadar kalan 18 maçın 13'ünü İstanbul'da oynayacak. Zirve yarışı verdiği Fenerbahçe 7, Galatasaray ise 9 kez kent dışına çıkacak

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Siyah-Beyazlı takımımız, ligin ikinci yarısında Anadolu'yu adeta unutacak.

Siyah-Beyazlılar'ı fikstür gereği, artık şehir dışına pek gören olmayacak! Beşiktaş'ımız, Süper Lig'in ilk yarısında kent dışında çıktığı 8 maçta 22 puan topladı.

7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki haftadan itibaren, sezon sonuna kadar İstanbul dışında fazla karşılaşma oynamayacak. Yani şampiyonluk yarışı verdiği Fenerbahçe ve Galatasaray’a oranla daha avantajlıduruma geçecek.

Sarı-Lacivertliler, fikstür gereği önümüzdeki haftadan itibaren 7, Sarı-Kırmızılılar ise tam 9 kez kent dışında üç puan mücadelesi verecek.

BEŞİKTAŞ'IN DEPLASMANLARI... 

Kartal, ligde kalan 18 maçın 13'ünü İstanbul'da oynayacak.

İstanbul perdesini, gelecek hafta ilk yarının son maçı olan Konyaspor mücadelesiyle açacak olan Siyah-Beyazlılar ikinci yarının ilk haftasında da Mersin İdmanyurdu ile kozlarını İstanbul'da paylaşacak.

Kartal, sırasıyla Trabzonspor, Rizespor, Sivasspor, Akhisar Belediyespor ve Konyaspor maçlarında İstanbul dışına çıkmış olacak.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları