"Beraberlik kötü değil"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, 1-1 berabere kaldıkları maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, sonuçtan dolayı üzgün olduklarını, ancak golü yedikten sonra reaksiyona geçtiklerini ifade etti. Golü yedikten sonraki oyunu maçın başından itibaren sergilemek istediklerini, fakat bunu başaramadıklarını dile getiren Tigana, "Kazanmak için geldik ama beraberlik de kötü sonuç değil" dedi.

Tigana, Ailton'un performansı ile ilgili Ailton'un Almanya'da kendini ispat ettiğini belirterek, "Son iki maçta iyi oynamadı. Kendisi ile görüşeceğim. Acaba fizik, taktik veya kondisyon ile ilgili bir sorunu mu var? 15 günlük zaman diliminde Almanya'da seyrettiğim Ailton'a kavuşmayı bekliyorum" diye konuştu.

Kendinden önceki sorunları bir haftada çözmesinin mümkün olmadığını belirten Tigana, çözüm yollarını bulacaklarını kaydetti.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise geçen hafta aldıkları Ankaraspor galibiyetinden sonra bu hafta da 3 puan alarak avantajlı duruma gelmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları