Yine yenildik!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde galibiyeti bulunmayan Beşiktaş, İstanbul Üniversitesi BGD'ye 88-76 mağlup oldu ve ligin dibinden kurtulamadı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftasında oynanan karşılaşmada İstanbul Üniversitesi BGD, henüz galibiyeti olmayan Beşiktaş'ı 12 sayı farkla 88-76 yendi.

Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş iyi başladı ve 3. dakikada 12-4 üstünlük yakaladı. Siyah-beyazlı ekip, Gülşah Duman'ın üç sayılık basketiyle ilk periyotu da 26-24 önde geçti. İkinci periyotta pota altında etkili olan İstanbul Üniversitesi BGD, üstünlüğü eline aldı ve ilk yarıyı 45-38 önde tamamladı. Mücadelenin 3. çeyreğini de 69-55 önde bitiren ev sahibi ekip, karşılaşmayı ise 12 sayı farkla 88-76 kazandı.

İstanbul Üniversitesi BGD, bu sonuçla ligdeki 7. maçında 4. galibiyetini elde etti. Beşiktaş ise üst üste 7. maçından da mağlup ayrıldı.

Ev sahibi ekipte Tuğba Palazoğlu 14 sayı, 4 ribaunt ve 3 asistle oynarken, Irina Osipova ile Jessica Davenport ise 13'er sayı üretti. Maç boyunca 7 sayı bulan Nilay Kartaltepe ise 11 asistle takımına katkı yaptı.

Genç bir kadroyla ligde mücadele eden Beşiktaş'ta Özge Kavurmacıoğlu ve Milica Jovanovic'in performansı galibiyete yetmedi. Özge Kavurmacıoğlu 28 sayı ve 12 ribaunt ile başarılı bir performans sergiledi. Milica Jovanovic ise 25 sayı, 6 ribaunt ve 3 asistle maçı tamamladı. Ayşe İpek Derici de sadece 4 sayı üretmesine rağmen 11 ribaunt ve 6 asistle oynadı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları