Biletler satışta

Avrupa arenasında Final-Four'a kalarak Türkiye Kupası zaferinin ardından double yapma şansını yakalayan Beşiktaşımızın maç biletleri satışta.

Basketbolda Beşiktaş Milangaz'ın da mücadele edeceği FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final maçlarının biletleri satışa çıkarıldı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 27-29 Nisan tarihleri arasında Macaristan'ın Debrecen kentindeki Fönix Spor Salonu'nda oynanacak ve Beşiktaş Milangaz'ın da katılacağı FIBA EuroChallenge Dörtlü Final maçlarında, takımlarını desteklemek üzere Türkiye'den gidecek taraftarlar için bilet satışına Akaretler'deki kulüp binasında başlandığı bildirildi.

Dörtlü Final'de oynanacak tüm maçlarda geçerli olacak bilet fiyatlarının 27 ve 35 avro şeklinde belirlendiği ve bilet satışının bugün, yarın ve 24 Nisan Salı günleri mesai saatleri içinde yapılacağı kaydedildi. Ayrıca, 21 Nisan Cumartesi günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında da kulüpte bilet satışına devam edileceği vurgulandı.
Bu arada, bilet alacak taraftarların pasaport fotokopilerini beraberlerinde getirmeleri ve ödemeyi avro olarak yapmaları istendi.

-Maç programı-


FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali'ninde Beşiktaş Milangaz, ilk maçını Macar ekibi Szolnoki Olaj ile yapacak.

Dörtlü Final organizasyonunun maç programı (TSİ) şöyle:

27 Nisan Cuma:

19.00 Szolnoki Olaj-Beşiktaş Milangaz

21.30 Elan Chalon-Triumph Lyubertsy

29 Nisan Pazar:

19.00 Üçüncülük maçı

21.30 Final
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları