Barçalayalım!

Erkek Basketbol Takımımız, THY Euroleague D Grubu’nda bugün Barcelona Regal ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacak.

Erkek Basketbol Takımımız, THY Euroleague D Grubu’nda bugün Barcelona Regal ile karşılaşacak.

THY Euroleague D Grubu’nda oynadığı 7 karşılaşmada aldığı 4 galibiyetle TOP 16’ya kalma başarısı gösteren Erkek Basketbol Takımımız, grubun 8. maçında Cuma günü saat 20.00’da Abdi İpekçi Arena’da Barcelona Regal’i konuk edecek. Mücadele Ntvspor'dan canlı olarak yayınlanacak.

MARKOTA: 'BARCELONA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ'

Erkek Basketbol Takımımızın başarılı oyuncusu Damir Markota, Barcelona Regal maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Markota zorlu mücadele ile ilgili şunları söyledi:

“Top 16'ya kalmayı garantiledik ama Barcelona Regal maçının önemi bizim için azalmadı. Her maçta olduğu gibi aynı ciddiyetle sahada olacağız ve kazanmak için oynayacağız. Barcelona Regal gerçekten çok iyi bir kadroya sahip ve iyi organize olan bir ekip, ilk maçta deplasmanda onları elimizden kaçırdık diyebiliriz. Barcelona Regal'i evinde yenme şansı elimizdeyken kaybettik.”

BOŞ KOLTUK KALMAZ

“Şimdi evimizdeyiz ve bize güç veren taraftarımızın önünde oynayacağız. İnanıyorum ki yarın Abdi İpekçi Arena'da boş koltuk kalmayacaktır. Sakat arkadaşlarımız var, onların yokluğunda bize çok iş düşüyor, taraftarımızın da desteğiyle sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları