Başkan gönül koydu!

Teknik direktör sorununu çözmek için günlerdir Belçika ve Fransa'da üs kuran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yönetimi istifaya davet eden taraftara gönül koydu. Demirören, taraftarı protesto etmek için dün İnönü Stadı'na gelmedi.

İstanbul'a gelişinin ardından BJK TV'den camiaya seslenen Demirören, merak edilen her konuya açıklık getirdi. İşte Demirören'in açıklamaları:

Bu kadroyu ateşleyecek en uygun hoca adayı olarak Tigana'yı bulduk. Kendisiyle prensipte anlaştık, imza atmadan kesin bir şey söyleyemem.

Dünya futbolunda bugün hoca ve futbolcu olarak Fransız ekolü önde geliyor. Zamanı geldiğinde bu ekolden yetişmiş futbolcuları da takıma getirecek.

Tabii ki hocalarla Türkiye'de görüşmeyeceğim. Ben oteldeydim, hocalar bana yani Beşiktaş Başkanı'na geldi.

Beşiktaş'ın ismi Avrupa'da çok büyük. Benim 10 gün kalmamın sebebi doğruyu bulmaktır. Herkes Beşiktaş'a gelip çalışmak istiyor.

Tek hoca, tek futbolcu ile başarı gelmez. Gerekirse yönetim olarak ocak ayında radikal kararlar alabiliriz.
Küçük gruplar halinde stada sokulmuş ve organize bir şekilde Beşiktaş Yönetimi'ne bağırma sistemi kurulmuş. Bunların hepsi kameralarda sabit. Hatta iki kişi öyle sabit ki, kapalıdan açığa, açıktan numaralıya atlayarak insanları bağırtıyor.

Erdil Arpacı'yı eleştirenler, onun gibi olsunlar da Beşiktaş'ın işine koşa koşa gelsinler.
Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Bugün Beşiktaş'ta genel kurul isteyen, bunun için yazı yazanlar Beşiktaş'a en büyük ihaneti yapanlardır.

Gazetelerde "Beşiktaş'ın önü karanlık" diyorlar. Doğru, Beşiktaş'ın önü karanlık ve ben bunun için buradayım. Çünkü Beşiktaş'ı Beşiktaşlı olmayanlardan, koltuk sevdalılarından kurtarmaya geldim.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları