Aydın doğuştan Kartal!

Beşiktaş'ın Hertha Berlin'den transfer ettiği Aydın, tuttuğu takımı tercih ettiğini söyleyerek, kalıcı olmak istediğini söyledi. Beşiktaş'la 4,5 yıllık sözleşme imzalayan 18 yaşındaki gurbetçi oyuncu yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri Beşiktaşlı olduğunu belirterek, "Burada kalıcı olmak istiyorum" dedi. Aydın, 4 yıldır Almanya'da Hertha Berlin'in altyapısında forma giydiğini ve (A) takımla birlikte idmanlara çıktığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye'de başka kulüplerin de beni istemesine rağmen, çocukluğumdan beri Beşiktaşlı olduğum için Beşiktaş'ı tercih ettim. Beşiktaş'ta kalıcı olmak istiyorum. Burada başarılı olduktan sonra Avrupa'nın en iyi takımlarında futbol yaşantımı sürdürmeyi amaçlıyorum. Taraftarlara şunun sözünü verebilirim ki her zaman için iyi mücadele edip, terimi Beşiktaş için akıtacağım."

Genç oyuncu, orta sahanın solunda oynadığını ve kendisine yıldız futbolcu Sergen Yalçın'ı örnek aldığını vurgulayarak, "Maçlarda çok koşarım ve topla hızlı oynamayı severim" dedi.

Yeni transfer, Hertha Berlin'de attığı gollerin yanı sıra asistleriyle beğenildiğini ifade etti.

Bu arada, Alman Milli Takımı'ndan teklif almasına karşın Türkiye'yi tercih eden Aydın Karabulut, 18 Yaşaltı Milli Takımı'nın İngiltere ile oynadığı maçta ay-yıldızlı formayı giyme onurunu yaşadı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları