"Ailton'dan iyi olacağım"Kara Kartal'ın yeni golcüsü Jun, "Ailton çok fazla gol atıyor. Ben de ona benzer veya ondan daha iyi olmaya çalışacağım" diye konuştu

Kara Kartal'ın sezon sonuna kadar Trabzonspor'dan kiraladığı Çek futbolcu Tomas Jun, bugün sağlık kontrolünden geçti. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kulüp doktoru Ayhan Optur ile birlikte gelen Çek futbolcuya, burada efor testi ve çeşitli sağlık kontrolleri yapıldı. Takımla ilk antrenmanına bugün öğleden sonra çıkan Tomas Jun, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Ailesiyle birlikte hayatını Trabzon'da devam ettirmek istemediğini belirten Çek futbolcu, "Ailemle birlikte daha iyi bir hayat isttiyordum. Beşiktaş'tan ve Tigana'dan çok güzel bir teklif geldi ve kabul ettim. Beşiktaş'ın başarısı için mücadele edeceğim" dedi.

Brezilyalı yıldız Ailton'un boşluğunu doldurup doldurmayacağının sorulması üzerine ise Jun, "Ailton, çok iyi bir futbolcu. Çok fazla gol atıyor. Ben de Beşiktaş'ta ona benzer veya ondan daha iyi olmaya çalışacağım" diye konuştu.

BJK İnönü Stadı'ndaki seyirci baskısıyla ilgili soruya ise Çek futbolcu, "Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Şu anda şampiyonluk yarışında iyi durumda değil. Fakat, futbolda herzaman herşey olabilir. Barcelona 3 yıl önce kötü durumdaydı ama şimdi dünyanın en iyi takımı. Herzaman şanslar değişebilir" dedi.

Gineli futbolcu Souleyman Youla'nın Beşiktaş'tan yoğun seyirci baskısının ardından gitmesinin hatırlatılması üzerine ise Tomas Jun, "Bu olaydan haberim yok. Fakat futbolda böyle şeyler olabilir. Şans çok önemli faktör. Gol atamazsan başarısız sayılıyorsun. Ben, güzel goller atıp, Beşiktaş'a faydalı olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları