"Ah benim sol ayağım"

Beşiktaş, dün sabah İbrahim Üzülmez şokuyla uyandı. Siyah-beyazlı takımın tecrübeli sol kanat oyuncusunun önceki gece yaşadığı olay sonrası sol ayağım cama çarparak, asil tendonunu kesmesi herkesi şaşkına çevirdi. İbrahim'in pazar akşamı eşiyle kavga ettiği ve bu nedenle son derece sinirlenerek, cam sehpaya tekme attığı ileri sürüldü. İbrahim ise dün "Eşimle kavga ettiğim için böyle bir davranışta bulunduğum iddiaları kesinlikle asılsız. Beşiktaş'a layık olmaya çalışan bir futbolcuyum. Hiçbir zaman özel hayatımla ön plana çıkmadım. Kendini bilen ve ekmeğini ayaklarıyla kazanan biriyim. Sadece bir ev kazası yaşadım. Asılsız açıklamalar yapanlar için yasal hakkımı saklı tutup, ispata davet ediyorum" dedi

Ayağının kesilmesiyle bir anda büyük panik yaşayan İbrahim'i, eşinin acilen evlerinin yakınındaki Özel İsviçre Hastanesi'ne götürdüğü öğrenildi. Hastanede yıldız futbolcunun kesilen landonuna hemen müdahale edilerek, geceyarısı başarılı bir ameliyatla dikildiği bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Öptür, dün ibrahim hakkında "Sol ayak aşil tendonunda kesik var. Neyse ki tam bir kopma yok. Son derece başardı bir operasyon geçirdi. Ayağı 3 hafta süreyle alçıda kalacak, ondan sonra sağlığına kavuşacak. Ancak maaselef sezonu kapattı" diye açıklama yaptı. Dün taburcu edilen ibrahim'in yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı ve yeni sezon çalışmalarına katlamasının da tehlikede olduğu açıklandı. Maç başı 20 milyar lira alan İbrahim, 9 karşılaşma oynayamayacağı için 180 milyar primden oldu. Oyuncunun sigortası da bulunmuyor

İbrahim Üzülmez'in tendonunu kestiğini Fransa'da öğrenen teknik direktör Rıza Çalımbay ise çok üzüldü. Genç çalıştırıcı "Son dönemde çok formdaydı, yazık oldu. Milli Takım'a bile gidebilecek kapasitedeydi. Böyle bir olayın yaşanması hem bizim, hem de ibrahim için büyük şanssızlık. İnşallah önümüzdeki sezona yetişir ve sorunsuz girer" diye konuştu. Eski yöneticilerden Dr. Mete Düren ise İbrahim'in bir daha futbol oynama şansının son derece az olduğunu ileri sürdü.

Gökhan Keskin banyoda sakatlandı

Beşiktaş Kulübü’nün eski yıldızlarından Gökhan Keskin, Malta ile yapılan milli maç öncesi banyoda ayağından sakatlanmış kadro dışı bırakılmıştı. Keskin, Malta’da kaldıkları otelin banyosunun ufak olduğunu bu nedenle antrenman sonrası duş alırken dizini çarptığını ve liflerinde kopma meydana geldiğini ve 2 ay oynayamadığını belirttti.

Rüştü Reçber elini kesmişti

Fenerbahçe’nin milli kalecisi Rüştü Reçber bir derbi karşılaşması öncesi eşi Işıl ile tartışmış sonra da elini cam kestiğini açıklamıştı. Bu kesik yüzünden milli kaleci uzun süre formasından uzak kalmıştı. Rüştü’nün bu olayı medyada büyük yer alırken, sarı lacivertli yönetim olayı saklamak için büyük bir uğraş vermişti. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları