Ağrı kesici gibi bir gol!

Beşiktaş'ımız, Adriano'nun 90+3'teki müthiş golüyle 3 puandan fazlasını kazandı, problemlerini Rize'de bıraktı. Siyah - ­beyazlı futbolcular soyunma odasında kenetlenirken, Quaresma ve Atiba barıştırıldı. Maçın kazanılamaması halinde Quaresma'nın bireysel oyunu ve Aboubakar'ın gol atamaması gibi sorunlarla yüzleşecek olan yönetim de son anda gelen üç puanla rahat bir nefes aldı.

Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1i0 yenerek Galatasaray beraberliğiyle sekteye uğrattığı ligdeki yükselişini yeniden yakalayan Beşiktaş'ımız, üç puandan çok daha fazlasını kazandı. Kendi evindeki Galatasaray ve Dinamo Kiev beraberliği nedeniyle takım içerisinde gün yüzüne çıkmaya başlayan sorunları, Adriano 90+3'te attığı muhteşem golle noktaladı.

Adriano'nun golünden sonra çok büyük bir sevinç yaşayan futbolcularımızın soyunma odasında da birbirlerine kenetlenerek mutlu bir aile tablosu oluşturdukları aktarıldı. oyuncularımızın ilk olarak maçın ardından tartışan Quaresma ile Atiba'yı barıştırdıkları öğrenildi.

İkilinin buzları eritmesi moralleri daha da yükseltirken, Beşiktaşlı oyuncuların uçakta çektirdikleri takım fotoğrafı kulübün sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Böylece bütün Türkiye'ye birlikiberaberlik mesajı iletildi. Bu tablonun Yönetimimizi de bir hayli sevindirdiği bildirildi.

Adriano'nun harika golüyle, Galatasaray ve Dinamo Kiev beraberliklerinin yanı sıra Beşiktaşımızın oyunuyla ilgili eleştiriler nedeniyle keyfi kaçan Beşiktaşlıların yüzü güldü.

Müsabakanın kazanılamaması halinde Quaresma'nın bireysel oyunu, Aboubakar'ın gol atamaması ve Gökhan Gönül'ün istenilen seviyeye gelememesi gibi sorunlarla yüzleşecek olan yönetim son anda gelen üç puanla rahat bir nefes aldı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları