Açılın Kartal geliyor! Sonradan coşan Beşiktaş, 9. haftadan bu yana yenilgi yüzü görmedi. Üstelik puan cetvelinde zirveye yükseldi

Yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yepyeni bir takım... Sezona baştan sona değişmiş kadrolarla giren Siyah - Beyazlılar’ın hedefi, geride bırakılan 101 yılda olduğu gibi yine şampiyonluktu. Ancak İnönü’süz geçen haftalarda işler yolunda gitmedi. 8. maçlar oynandığında sadece 1 galibiyet alabilen Kara Kartallar; 3 beraberlik, 4 mağlubiyetlik performanslarıyla tarihinin en kötü başlangıcına imza attı. Bu periyotta eksi 2 averajı bulunan Bosque ve talebeleri; puantajda sadece İstanbulspor, Akçaabat Sebatspor, Kayserispor ve Sakaryaspor’u geride bırakmıştı.

Ancak 9. haftadan itibaren her şey tersine döndü. 4-0’lık Diyarbakırspor galibiyetinin ardından ligde Kara Kartal fırtınası esmeye başladı. Ankaragücü’nü 4-1, Fenerbahçe’yi 2-1, Samsunspor’u 4-2, İstanbulspor’u 2-1, Kayserispor’u 2-1’lik skorlarla geçen Siyah - Beyazlılar; Konyaspor (2-2) ve Rizespor’dan (2-2) ise sürpriz beraberlikler aldı. Bu süreçte rakip ağları 22 kez havalandırıp 10 gol yiyen Beşiktaş, bir maç fazlasıyla hem Fenerbahçe’nin önünde zirveye adını yazdırdı, hem de puan cetvelinde 4. sıraya yükselmeyi başardı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları