Acil toplantı!

Bosque bugün İspanya'dan gelecek ve ayağının tozuyla raporunu sunacak. Beşiktaş yarın toplanıp, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. 
 
Teknik direktör Vicente del Bosque’nin gelişiyle Beşiktaş bugünden itibaren hareketlenmeye başlıyor... Bugün İstanbul’da olması beklenen İspanyol çalıştırıcı, gelir gelmez yönetim kurulu ile acil toplantıya girecek. Deneyimli çalıştırıcının, idarecilere ilk devrede yapılan yanlışlıklar ve takıma yapılması gereken takviyeler hakkında rapor sunacağı bildirildi. Bosque’nin bir forvet, 10 numara oynayabilecek bir orta saha ile Fran’ın gitmesi durumunda bir sol kanat isteyeceği öğrenildi.

Ronaldo sorunu sürüyor
Beşiktaş, teknik direktör Bosque’nin önderliğinde yarın Ümraniye’de ikinci devre hazırlıklarının startını verecek. 8 Ocak’ta Antalya’ya gidecek Kara Kartal ayın 14’üne kadar burada kalıp, yabancı takımlarla da özel maçlar oynayacak. Bu arada Ronaldo’nun gidişi konusundaki problem sürüyor. Yılda 900 bin dolar alan Brezilyalı savunmacının ayrılmak için bu sezondan kalan 300 bin dolarını istemesi yönetimde sorun yarattı. Sambacı bu isteği karşılanmazsa alacağı karşısında da bonservisini istiyor.

Satılmazsa kalacak!
Kara Kartal bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Juanfran’ı gözden çıkardı ama İspanyol yıldızı değerinden bir kuruş aşağı satmayacak. Bu oyuncunun transferinden zarar etmek istemeyen Beşiktaş yönetiminin, belirlediği 3.5 milyon Euro altındaki tekliflere kesinlikmle ret cevabı vereceği belirtildi. Valencia, Real Betis gibi takımların talip olduğu Juanfran’ın yok pahasına satılmaktansa takımda kalabileceği öğrenildi. Siyah - Beyazlılar, sezon başında 3.5 milyon Euro’ya Celta Vigo’dan aldığı İspanyol yıldızın transfer taksitlerinin 1 milyon Euro’luk kısmını ödedi. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları